Dit ben ik, Margot. Ik studeer Creative Media management aan UCLL. Ik zit momenteel in mijn eerste semester, aangezien ik een zij-instromer ben en hiervoor dus al een andere richting heb geprobeerd. In semester 1 studeerde ik Toegepaste Psychologie in Antwerpen, erg interessant maar de vakken van semester 2 lagen me niet echt dus ben ik veranderd. Waar ik nog geen spijt van gehad heb. 🙂

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met wat vrienden om gezellig iets te gaan doen of iets te gaan drinken. Daarnaast kan ik mezelf ook goed amuseren met fotografie, shoppen en iets lekkers gaan eten. Naar concerten gaan en op reis gaan vindt ik ook heel leuk!

Ik heb 1 katje als huisdier en 1 kip, eerst 3 maar 2 zijn ontvoerd door de vos 🙁


huisdieren

dit is mijn kat, Charel. hij is ondertussen bijna drie jaar bij ons en was eerst een zwerfkatje.

Charel


concerten/festivals

Afgelopen jaar ben ik naar het concert van Coldplay gegaan samen met mijn Mama, echt de max. daarnaast ook nog naar WOOHAH in Nederland waar grote artiesten zoals J.Cole, Polo G, Don Toliver etc. kwamen optreden. Ik hoop dat ik komend jaar nog naar veel leuke concerts kan gaan, Voorlopig staat enkel The weeknd op de planning waar ik super hard naar uit kijk!


de fam

Dit is mijn gezin, ik heb 1 broer en zijn dus met zen vieren thuis. ( + charel )


favoriete kleur

Ik denk dat het wel duidelijk is welke kleur mijn favoriet is ;))1 gedachte over “Get to know me”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *